FANDOMCnR International - Romanian/Limba română

Bine ați venit la CrazyBob's Cops and Robbers! Mai jos sunt informații de bază, dar foarte importante, traduse în limba română pentru a facilita noilor jucători să înțeleagă mai bine conceptul acestui server.

How to Play - Cum se joacă

Nu există un singur scop în CnR, puteţi face tot ce vă doriţi. Cu toate astea, câteva lucruri de bază trebuie cunoscute de toţi jucătorii:

Culorile din joc

Aici veţi putea vedea culorile din joc şi ce semnificaţie are fiecare:

  • Alb – Civil
  • Albastru – Poliţist/Medic/Vânzător de arme pentru poliţişti. (cu cât albastrul e mai deschis cu atât e mai mare rankul jucătorului)
  • Mov – Poliţist cerând întăriri
  • Portocaliu – Criminal (poate fi arestat)
  • Naranja – Sospechoso con orden de detención (se puede arrestar)
  • Verde – Taximetrist aflat în cursă (tot civil)

Poliţiştii

Agenţii de poliţie trebuie să asigure pază şi protecţie pentru civilii oraşului. Poliţiştii trebuie să patruleze în oraş pentru a opri crimele, medicii trebuie să vindece oamenii, iar vânzătorii de arme trebuie să le asigure arme poliţiştilor.

Multe dintre crime vor fi trecute cu vederea dacă nu sunt agenţi de poliţie în zonă în momentul înfăptuirii crimei, aşa că agenţii trebuie tot timpul să patruleze. Jucătorii de cuoare galbenă trebuie amendaţi, iar cei de culoare portocalie trebuie arestaţi. Agenţii de poliţie sunte recompensaţi cu puncte, bani sau rank pentru amenzile date şi pentru jucătorii arestaţi. Faceţi echipă unii cu alţii pentru a avea sarcina mai uşoară!

Civilii

Civilii îşi aleg o meserie care le va aduce anumite avantaje, dar nu limitează ceea ce pot face. Vezi pagina de meserii (http://www.crazybobs.net/website/skills) pentru o listă detailată cu toate meseriile. Civilii au numeroase activităţi pe care le pot face, primind puncte şi bani pentru ele. Dacă sunteţi creativi puteţi face foarte mulţi bani!

Ca civil, sunteţi nevoit să respecţi legea, altfel, veţi suferi consecinţele. Viteza excesivă nu este o crimă în San Andreas, însă furatul unei maşini, jefuitul unor jucători, livrarea de produse ilegale sunt activităţi care vă vor crea probleme cu poliţia. În funcţie de gravitatea crimelor şi de numărul de crime comise într-un interval de timp scurt, veţi putea avea un mandat de arestare, agenţii de poliţie fiind pe urma dumneavoastră!

Bazele jocului

Dacă aţi jucat San Andreas înainte, CnR nu ar trebuie să vi se pară prea complicat. Vă recomandăm să fiţi oarecum familiari cu GTA:San Andreas înainte să jucaţi CnR. Controalele sunt configurate în funcţie de San Andreas.

Pentru a fi pasager într-o maşină trebuie să apasaţi tasta “G”.

Majoritatea informaţiilor se pot găsi în chat, de asemenea comenzile for fi introduce în chat. Pentru a vorbi cu ceilalţi jucători sau pentru a introduce o comandă va trebui să apăsaţi tasta “T”. Prefixul “/” indică folosirea unei comenzi. Majoritatea comenzilor sunt similare cu acţiunea pe care o fac(desigur, aceste sunt în engleză). De exemplu pentru a jefui pe cineva introduceţi comanda „/rob”.

De asemenea puteţi folosi comenzile “/faq” “/help” “/commands” în joc.

CnR Rules - Reguli

Crazybob’s Cops and Robbers este un server internaţional aşa că puteţi vorbi orice limbă doriţi. Administratorii pot să aplice regulile aşa cum cred ei de cuviinţă, deci aveţi în vedere şi respectaţi tot ce spui ei. Aici aveţi o listă cu regulile generale ale serverului:

1. Respectaţi administratorii

Administratorii există pentru ca toată lumea să se poată distra. Fiţi atenţi la tot ce spun aceştia, dar aveţi în vedere faptul că administratorii nu pot fi peste tot şi nu pot vedea totul. Nu insultaţi administratorii si respectaţi-le deciziile. Nu puteţi folosi numele administratorii pentru a intra pe server!

2. Respectaţi ceilalţi jucători

Până la urmă e un joc, nu luaţi nimic personal. Nu vă insultaţi şi nu vă bagaţi nasul în treaba altuia.

3. Nu faceţi Deathmatch/Nu omorâţi fără motiv

Aveţi voie să vă apăraţi dacă vă atacă cineva, însă nu aveţi voie să atacaţi alţi jucători fară motiv. CnR nu este un server de deathmatch, aşa că veţi fi daţi afară dacă atacaţi jucători fără un motiv bine întemeiat. Contractele de asasinare puse fară motiv sunt incluse. Poliţiştii trebuie să amendeze şi să aresteze suspecţii, forţa nu trebuie folosită decât în legitimă apărare sau în cazul în care suspectul se îndepărtează.

4. Poliţiştii nu trebuie să atace civili sau alţi poliţişti

Poliţia nu trebuie să atace civili(cei cu culoarea albă) sau alţi poliţişti(cei cu culoarea albastra). Poliţia trebuie să protejeze civilii. Poliţiştii nu au voie să fure maşini.

5. Fără trişat sau exploatare de buguri

Jucătorii prinşi trişând vor fi banaţi. Sunteţi responsabil pentru orice vă foloseşte conexiunea la internet şi, de asemenea, pentru orice vă foloseşte contul CnR, cu sau fara voia dumneavoastră. Dacă descoperiţi vreun bug, va trebui să-i transmiteţi unui administrator.

6. Fără moduri

Singurul mod acceptat pe acest server este cel cu numele de „Detailed Radar Mod”, orice altceva nu este permis. Vă rugăm să aveţi o versiune San Andreas “curată”.

7. Fără reclame şi spam

eclamele nu sunt permise nici în joc, nici pe formuri sau IRC. Aici sunt incluse: site-uri, alte servere sau diverse clanuri, de asemenea dacă vindeţi ceva, nu scrieţi acest lucru pe chat într-un mod exagerat.

8. Nu puneţi jocul pe pauză

Nu puneţi jocul pe pauză niciodată. Dacă trebuie să mergeţi undeva, ieşiţi şi intraţi înapoi. Jucătorii care pun pe pauză vor fi daţi afară de pe server automat.

9. Nu ieşiţi de pe server pentru a evita moartea/arestul

În nici intr-un caz nu aveţi voie să ieşiţi de pe server pentru a evita moartea de la un contract de asasinare, atac, jaf sau pedeapsa administratorului. Jucătorii care fac asta sunt văzuţi ca nişte laşi şi vor fi pedepsiţi aspru de către administratori.

10. Conduceţi cu grijă

Conduceţi pe partea dreapta(nu pe stânga!!!) a drumului. Depăşiţi pe partea stângă şi respectaţi-vă reciproc în trafic.

11. Poliţiştii nu lucrează cu civilii

Poliţiştii nu trebuie să lucreze cu civilii, cu toate astea, pot accepta mită de la aceştia, dar asta nu înseamnă ca un poliţist să se plimbe în maşină cu un criminal.

CnR Forum Rules - Marchează forumurile citite

Vino în curând.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.